Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σαν χθές ( 2 Απρίλη ) !!!

2 Απριλιου 1925: Αποφασίζεται στην Ελλάδα η εφαρμογή του 8ώρου τμηματικά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των διαφόρων εταιριών.
2 Απριλίου 1956: Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολεγίου Πάφου, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας το σύνθημα «Ένωσις», έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.
2 Απριλίου 1982: Η Αργεντινή καταλαμβάνει τις Μαλβίνες Νήσους, που τις θεωρεί δικές της, ενώ τα ίδια νησιά με το όνομα Φόκλαντς ανήκουν στη Μ. Βρετανία. (Πόλεμος των Φόκλαντς) 
2 Απριλίου 2008: Η Ελλάδα ασκεί βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κατά την Εαρινή Σύνοδο της Συμμαχίας στο Βουκουρέστι. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ δεν συμφωνούν στην ένταξη της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
2 Απριλίου 2012: η Ελλάδα ανοιγει τον δρόμο για την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων σε όλη την Ευρώπη, μισθοί, ωράρια, και κάθε είδους δικαιώματα θάβονται, μαθητές και πολίτες ζητούν Δημοκρατία και Ελευθερία την ωρα που η χωρα εχει παραδοθεί ανευ ορων στην ΤΡΟΙΚΑ, κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας πνίγονται στα απόνερα απο Τουρκίκες Φρεγάτες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στο Αιγαίο ενώ οι μεγάλες δυνάμεις σφυρίζουν αδιάφορα και οι πρώην σύμμαχοι της χώρας (βλέπε Αραβικός κόσμος) παρατηρούν μπερδεμένοι τις σβούρες της εξωτερικής της πολιτικής παράλληλα Σκοπιανοί αξιωματούχοι καταλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις στην SEEBRIG....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου