Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

09.10.2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!!!
Όλοι μας έχουμε την ευθύνη να αντιδράσουμε στη καταιγίδα των μέτρων που η Κυβέρνηση θέλει να μας επιβάλει, ακολουθώντας πιστά την πολιτική της εξαθλίωσης που η Κυβέρνηση του ΓΑΠ (και των κηπουρών του) ξεκίνησε.

ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ;;;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ !!!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΡΑ !!!

Μας πήραν την ζωή μας, μας πήραν την ελπίδα μας, καταστρέφουν εμάς και τα παιδιά μας.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ;;;

Οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ ζούμε με την αβεβαιότητα για την εργασία μας, ζούμε με τo, χωρίς προοπτική, μέλλον της εταιρίας. Κατακτήσεις και κεκτημένα μιας ζωής έχουν πεταχτεί στον καιάδα και οι μειώσεις στους μισθούς μας είναι άνευ προηγουμένου (άνω του 35%). Στην ίδια λογική είναι και η Διοίκηση της εταιρίας, η οποία όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων και ακολουθεί κατά γράμμα την καταστροφική πολιτική των προκατόχων της (Ανδριάνη – Τρυφιάτη – Φελώνη).
Το διάστημα παραμονής του Προέδρου στην εταιρία μας αποδεικνύει καθημερινώς ότι η  διοίκηση είναι ανύπαρκτη (τα πάντα παραπέμπονται στη Νομική Υπηρεσία) και αποφάσεις παίρνονται γρήγορα ΜΟΝΟ όταν είναι εις βάρος των εργαζομένων, οδηγώντας την εταιρία σε πλήρη παρακμή και τους εργαζόμενους σε πλήρη εξαθλίωση.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ !!!
Μας υποσχεθήκατε κ. Πρόεδρε εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο (κόκκινη γραμμή μας λέγατε !!!). Αποτέλεσμα: καμία εξαίρεση, ούτε καν οι εργάτες παραγωγής. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία  η αμοιβή τους να καθορίζεται με την βασική εκπαιδευτική τους βαθμίδα και όχι με την εξειδίκευσή τους !!!
Ο καθημερινός στόχος της ΔΑΚΕ ήταν, είναι και θα είναι η ανατροπή αυτής της κατάφορης αδικίας.
Μας υποσχεθήκατε κ. Πρόεδρε δουλειά. Αποτέλεσμα: καμία δουλειά δεν έχει έλθει στην εταιρία. Δεν υπάρχουν δε ούτε και αυτά τα λίγα χρήματα για την παραγωγή φυσιγγίων κυνηγίου !!!
Μας υποσχεθήκατε κ. Πρόεδρε την παραμονή της εταιρίας στο Δημόσιο. Αποτέλεσμα: ο ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτης μας το είπε ξεκάθαρα ότι ψάχνουν εναγωνίως αγοραστή για να μη κλείσει η εταιρία.
Κύριε Πρόεδρε, μη βλέπετε παντού φαντάσματα μέσα στην εταιρία. Εάν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν το κακό της αυτοί δεν είναι οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους. Εάν, όπως λέτε, πρέπει να έρθει το ΣΔΟΕ για κάποιους, έχετε ποινική ευθύνη που δεν το έχετε φέρει ακόμη. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ. Να είστε σίγουρος πως οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φοβηθούν ΤΙΠΟΤΕ.

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον ΥΠΕΘΑ να σταθούν με τον απαραίτητο ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αμυντική Βιομηχανία της χώρας. Είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη συνέχιση της καταστροφικής πορείας και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ για να τη σταματήσουν, επιδεινώνοντάς τη δε με την πολιτική την οποία ασκεί ο κ. Πιλάλης.
Η ΔΑΚΕ, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, θα αντισταθεί στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα στα ΕΑΣ.
Η αλλαγή τρόπου σκέψης και πολιτικής της Διοίκησης της εταιρίας ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η ΔΑΚΕ καλεί ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των Σωματείων μας.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους να είμαστε πρωτοπόροι στις αποφάσεις – κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ.
Συμμετέχουμε στην Παναττική 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως 15:00 και συλλαλητήριο στις 13:00 στο Σύνταγμα, δείχνοντας την αντίθεσή μας στην εφαρμοζόμενη πολιτική.
   
Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η κοινωνία δεν χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει αλλά σ’ αυτήν που σφίγγεται σε μία γροθιά.

Ένα μας μένει.

ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ !!!!!
     


Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
ΔΑΚΕ ΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου