Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο Γκέμπελς είναι δω !!!

Ξεκίνησε από χτες η μεγάλη, χειμερινή (η προηγούμενη ήταν εαρινή), γκαιμπελική προοπαγάνδα - επίθεση της κυβέρνησης, με προφανή στόχο αυτή τη φορά τις ΔΕΚΟ και αιχμή του δόρατος, ποιον άλλον, τα καθεστωτικά Μ.Μ.Εξαπάτησης. Στο σύνολό τους σχεδόν τα χτεσινοβραδυνά Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης επιδόθηκαν σ' έναν άνευ προηγουμένου ανταγωνισμό για το ποιος θα κατηγορήσει περισσότερο τις έρημες ΔΕΚΟ, που αφού... τις απαξιώσουν και τις εξευτελίσουν, θα τις πουλήσουν αντί πινακίου φακής σε κάποιο μάγκα ιδιώτη φίλο της κυβέρνησης που θα τους κάνει τη χάρη να «φορτωθεί αυτός το βαρίδι», όπως έκαναν με την Ολυμπιακή.
Ορυμαγδός κατηγοριών για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος απ' τους άπληστους υπαλλήλους, για τα τεράστια χρέη των ΔΕΚΟ, για περίεργα επιδόματα (άλλα αληθινά κι άλλα ψεύτικα) όπως το επίδομα «πλυσίματος χεριών» που εν είδει αστείου κυκλοφορούν πια και μέσω e mail, κάνοντας τους υπόλοιπους πολίτες ν' αγανακτούν και να εξίστανται.
Και το κερασάκι στην τούρτα οι υπέρογκοι μισθοί, που είναι διπλάσιοι όπως τόνιζαν σε κάθε ευκαιρία απ' αυτούς του ιδιωτικού τομέα.

Για όλα τα παραπάνω δεν λένε τίποτα οι μεγαλοδημοσιογράφοι των οχτώ, και παρότι τους πήρε τώρα ο πόνος για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους δεν βγάζουν άχνα αυτά τα ανθρωπάρια για το ότι απ' το Μάιο και μετά πήγαν περίπατο ένα σωρό κατακτήσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων που κερδήθηκαν δεκαετείες πριν, με αίμα. 
Δεν βγάζουν άχνα για το νομοσχέδιο που αφορά στις ενδοεπιχειρισιακές συμβάσεις, νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στον επιχειρηματία να πληρώνει όσο θέλει τον φοβισμένο απ΄την κρίση υπάλληλο - οικογενειάρχη που θα δεχτεί οποιαδήποτε βλαπτική μεταβολή για να μη χάσει τη δουλειά του.
Κι όχι απλά δεν βγάζουν άχνα, αλλά πολλές φορές υπερθεματίζουν για τέτοια απάνθρωπα, μεσαιωνικά νομοσχέδια στο όνομα δήθεν της ανταγωνιστικότητας.
Το κακό όμως δεν είναι πως αυτοί οι εξωνημένοι δημοσιογραφίσκοι λένε όσα λένε.
Γι' αυτό πληρώνονται κι άξιος ο μισθός τους. 
Η δοκιμασμένη συνταγή του διαίρει και βασίλευε.

Ο Γκέμπελς αγαπητοί φίλοι δεν πέθανε.
Ο Γκέμπελς είναι δω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου