Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ !!!!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ;;;

Στο Δαφνί καταφεύγουν πολλοί πολίτες, δηλώνοντας ψυχασθενείς και ζητώντας την εισαγωγή τους. Δεν έχουν ψυχιατρικά προβλήματα όμως. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ζητούν είναι στέγη και τροφή, καθώς είναι θύματα της οικονομικής κρίσης. Την ίδια στιγμή, το Κρατικό Ενεχυροδανειστήριο βλέπει τους πελάτες του να αυξάνονται σημαντικά, καθώς ολοένα περισσότεροι πολίτες βάζουν ενέχυρο χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια και άλλα συναφή αντικείμενα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Για συμφόρηση στα εξωτερικά ιατρεία των ψυχιατρικών νοσοκομείων, κάνει λόγο ο Νίκος Τζαβάρας, ψυχαναλυτής, καθηγητής Ψυχιατρικής, πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Όπως, δήλωσε στην Ελευθεροτυπία, πρόκειται κατά κύριο λόγο για Έλληνες από 40 έως 60 ετών, οι οποίοι δεν χρήζουν νοσηλείας, αλλά βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε οικονομικό αδιέξοδο.
Κοσμήματα, σκεύη και ρολόγια για αντιμετώπιση της κρίσης Χαμηλότοκα δάνεια με ενέχυρο αντικειμένων προσφέρει από την ίδρυσή του το Κρατικό Ενεχυροδανειστήριο, το οποίο λόγω οικονομικής κρίσης, αποτελεί διέξοδο για ολοένα περισσότερο κόσμο. Οι πολίτες αφήνουν χρυσά κοσμήματα, χρυσαφικά με ή χωρίς πολύτιμους λίθους, αργυρά σκεύη και ρολόγια χρυσά ή επώνυμης μάρκας και παίρνουν χρήματα τα οποία ανταποκρίνονται στο ένα δέκατο ή ένα όγδοο της αξίας της αρχικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου