Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κατάληψη !!!

Κατάληψη στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλου στο Αίγιο, πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των ΕΑΣ Αιγίου, μετά τη συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως έξω από το βουλευτικό του γραφείο, που είχαν προαναγγείλει από χτες το πρωί.
 Οι εργαζόμενοι ανέβηκαν στο γραφείο του υφυπουργού και συνομίλησαν αρχικά με τον υπεύθυνο του γραφείου του και ακολούθως τηλεφωνικά και με τον ίδιο τον υφυπουργό.  Όπως του διεμήνυσε η πρόεδρος του Σωματείου Ουρανία Μπίρμπα οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο πολιτικό γραφείου του και δεν προτίθενται να φύγουν από αυτό αν ο υφυπουργός δεν επιστρέψει από την Αθήνα στο Αίγιο και τους ακούσει.
Ο Κ. Σπηλιόπουλος της απάντησε πως είναι αδύνατον να φύγει τώρα από την Αθήνα και της αντιπρότεινε να της κλείσει άμεσα ραντεβού στο γραφείο του στο Υπουργείο, κάτι που πρόεδρος του Σωματείου δεν δέχτηκε. Ο Κ. Σπηλιόπουλος φέρεται να της τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για το σύνολο των εργοστασίων των ΕΑΣ, με την πρόεδρο του Σωματείου και τους εργαζομένους όμως να μην πείθονται.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου