Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) εκφράζουμε την  αμέριστη συμπαράσταση μας στο Δημοσιογραφικό, Τεχνικό, Διοικητικό Προσωπικό της ΕΡΤ και στις οικογένειες τους, οι οποίοι θυσιάζονται στον βωμό της Τρόικας και των Μνημονίων.
Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί άφωνος την απροσχημάτιστη και πρωτοφανή επίδειξη δύναμης απέναντι στους εργαζόμενους στη δημόσια ενημέρωση, μετά από μια τεράστια εκστρατεία γενικής κατασυκοφάντησης των εργαζομένων στον Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
Οι εργαζόμενοι στα  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) αγωνιζόμαστε εδώ και πολλούς μήνες μόνοι -χωρίς ουσιαστική συμπαράσταση από τα ΜΜΕ- στο πεζοδρόμιο για να αποτρέψουμε την απαξίωση και το «λουκέτο» στην  Μοναδική Αμυντική Βιομηχανία Πυρομαχικών και Οπλικών Συστημάτων της Χώρας μας.
Δηλώνουμε παρόντες στη δημιουργία αγωνιστικού μετώπου για τη διάσωση του δημόσιου πλούτου και τη σωτηρία επιχειρήσεων που προσφέρουν δημόσιο όφελος όπως η ΕΡΤ στην ενημέρωση, τα ΕΑΣ στην Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια και πολλές άλλες. Ο καταστροφικός σχεδιασμός της Τρόικας για εκποίηση των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων πρέπει να αναχαιτιστεί.
Οι εργαζόμενοι στα  ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) γνωρίζουμε ότι ο «κοινωνικός αυτοματισμός» με τη στροφή της μιας κοινωνικής ομάδας ενάντια στην άλλη  και τον κατακερματισμό των κοινωνικών κινητοποιήσεων απλά διευκολύνει την εφαρμογή των πιο βίαιων αντεργατικών και αντικοινωνικών στρατηγικών της τρόικας στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε «ως αμνοί» να έρθει και η δική μας σφαγή.

               Το Δ.Σ. Σωματείου και οι Εργαζόμενοι
        στα  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ 
(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) Υμηττού.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου