Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
19.06.2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  αγαπημένος των  καναλιών και γνωστός για  τις κομματικές περιπλανήσεις και τις ιδεολογικές μεταλλάξεις στην απέλπιδα αποτυχημένη προσπάθεια του να εκλεγεί βουλευτής, Νίκος Μπίστης….. ξανακτύπησε. Αφού απέτυχε να «αυτοδιαλύσει»  ΠΑΣΟΚ και  ΔΗΜΑΡ, επέλεξε να περιοριστεί στη γνωστή του ενασχόληση ως  «τηλεοπτικός μαϊντανός»  προσφέροντας φτηνές υπηρεσίες πουλώντας τις «αριστερές» του ιδέες που τα «καπιταλιστικά» ΜΜΕ με μεγάλη τους ευχαρίστηση-προθυμία φιλοξενούν.
Αυτή τη φορά ο ανεκδιήγητος «πλιατσικολόγος ιδεών» ζήλεψε τη δόξα των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων «στοχαστών»  και εκτόξευσε τα δηλητηριώδη βέλη του ενάντια στους εργαζόμενους των ΕΑΣ. Αστοιχείωτος ξερόλας αλλά και  προκλητικά αδιάφορος για τις  αμυντικές ανάγκες της Χώρας, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις θέσεις και αποφάσεις  των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης -και του αρχηγού του- και προτείνει να γίνουν απολύσεις στην Αμυντική Βιομηχανία.
Δυστυχώς γι αυτόν οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στην πατρίδα, αλλά και γνώση των παραγωγικών δυνατοτήτων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και δεν επηρεάζονται από τις ύποπτες απόψεις αποτυχημένων  πολιτικών τύπου Μπίστη.
Αλήθεια ποιός είναι αυτός ο κύριος τις αμπελοφιλοσοφίες του οποίου προωθούν συγκεκριμένα ΜΜΕ;
Τι ακριβώς υπηρετεί και τι έχει προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία;
Τον πληροφορούμε ότι οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ είναι 900, δεν «κάθονται» αλλά βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας γιατί είναι απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες και ότι η εταιρεία λόγω μη χρηματοδότησης 30 εκ ευρώ αδυνατεί να εκτελέσει συμβάσεις ύψους 250 εκ. ευρώ και εάν γίνει πράξη η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ των τριών Αρχηγών θα χρειαστεί η εταιρία να κάνει ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ !!!
Δεδομένου ότι πληθαίνουν οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για «περίεργα» παιχνίδια συμφερόντων γύρω από την Αμυντική Βιομηχανία και τους εξοπλισμούς, δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά  για την ισχύ της θέσης του κόμματος της ΔΗΜΑΡ την οποία επανειλημμένα έχει εκφράσει στους εκπροσώπους των εργαζομένων ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φ. Κουβέλης. 
Επειδή οι καιροί είναι «πονηροί» - διαφορετικά δεν θα ασχολούμαστε με  ασημαντότητες τύπου Μπίστη - το κόμμα της ΔΗΜΑΡ οφείλει  να ξεκαθαρίσει αν έχει αλλάξει τη θέση  για την Αμυντική Βιομηχανία και τι ακριβώς εκφράζει αυτός ο κύριος.

ΔΑΚΕ ΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου