Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΚ ΣΤΑ ΕΑΣ ΓΙΑ Φυσ. 40L60.


Αγαπητέ κ. Χριστογιάννη,
Όπως ίσως έχετε ενημερωθεί από τον σύμβουλό μας, η ATK είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει απονεμηθεί το πρώτο μας συμβόλαιο για την παράδοση του 40mmL60 πυρομαχικών στην κυβέρνηση των ΗΠΑ .
Η ATK θα εκδώσει μια εντολή αγοράς στην HDS σύντομα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί η εκτέλεση του προγράμματος που σχεδιάζουμε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και στη συνέχεια θα οργανώσει μια επίσκεψη στην Ελλάδα, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί να έχουν ένα kickoff πρόγραμμα στο HDS .
Θα συνεργαστώ με τον σύμβουλος μας, κ. Φράγκο, και μπορείτε να προγραμματίσετε αυτό το πρόγραμμα kickoff όταν θα οριστικοποιηθεί το σχέδιο εκτέλεσης του προγράμματος με την κυβέρνηση των ΗΠΑ .
Θέλω ρητά να σας ευχαριστήσω εσάς και την ομάδα σας για την υποστήριξη που παρέχεται μέσω της φάσης διαπραγμάτευσης και προσβλέπω στη συνέχιση αυτού  του έργο εντός και διαμέσου της φάσης εκτέλεσης.
Σας ευχαριστώ και πάλι και ανυπομονώ να συναντηθούμε μαζί σας και με την ομάδα σας στο πολύ εγγύς μέλλον.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Keith Schwartz

ΥΓ. Να μη ξεχνάμε "ΑΥΤΟΥΣ" (ΜΕΣΑ και έξω από την εταιρεία !!!!!) που λέγανε πιά ΑΤΚ και μπούρδες δεν υπάρχουν παραγγελίες από την Αμερική !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου