Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ !!!


«ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ»
Εργαζόμενες-Εργαζόμενοι
Η άδικη και βάρβαρη επίθεση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων συνεχίζεται.
Oι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι καλούνται για μια ακόμη φορά να καλύψουν από το πενιχρό εισόδημα τους τα λάθη, τις παραλείψεις, τις σπατάλες, τις μίζες και την αδιαφάνεια της πολιτικής εξουσίας, βλέποντας παράλληλα να φουντώνει το όργιο της φοροδιαφυγής, της φοροκλοπής, της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας.
Η βαρβαρότητα των μέτρων του επαίσχυντου μνημονίου δανεισμού της χώρας τα οποία εφαρμόζονται από την σοσιαλιστ(ρ)ική κυβέρνηση και η συνεχιζόμενη ανάλγητη και άδικη εισπρακτική επιδρομή με την αύξηση των άμεσων και έμμεσων φόρων που εκτίναξαν τον πληθωρισμό πάνω από το 5% την ανεργία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάνω από το 14% και διπλασίασαν την φτώχεια, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που δίνει απάντηση στην αδιέξοδη και αναποτελεσματική πολιτική της Κυβέρνησης.
Ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί, απεμπόλησαν σύμφωνα με τις δηλώσεις τους μέρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας και παρέδωσαν ως σύγχρονοι προαγωγοί, φτωχούς εργαζόμενους υπόδουλους στην υπηρεσία των νεοφιλελεύθερων πολιτικών κατ’ επιταγή των τοκογλύφων δανειστών, πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα.
Το ξεπούλημα των Δημόσιων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας έναντι πινακίου φακής, για την κάλυψη αλόγιστων δαπανών καθώς και η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις στις Σ.Σ.Ε. των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, αγγίζει τα όρια του παραλογισμού και αναδεικνύει την στήριξη της εργοδοσίας και των ισχυρών παικτών της κρίσης.
Οι δυνάμεις των εργαζομένων πρέπει να ανασυνταχθούν και να αντιδράσουν ώστε να αντικρούσουν την πολιτική ξεθεμελίωσης των τελευταίων δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας των συνταξιούχων και όλων αυτών που μόνο τους αποκούμπι είναι το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα.
Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. και οι Δακίτες ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ανατροπή του μνημονίου και των εκφραστών του.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβερνητική λαίλαπα και στους δούλους του συστήματος για να περισώσουμε ότι απέμεινε και να ξανακερδίσουμε αυτά που κατακρεούργησαν με την πολιτική του «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν».Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αποτελέσουν ανάχωμα και κυματοθραύστη στην νεοφιλελεύθερη ασκούμενη πολιτική η οποία διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, βυθίζει στην φτώχεια και την ανέχεια την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Όλοι μαζί στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 23 Φεβρουαρίου στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 π.μ.
• Όλοι μαζί στην συγκέντρωση και στην πορεία.
• Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική του μνημονίου και τους εκφραστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου