Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

H Δικτατορία των Τραπεζών !!!

H Δικτατορία των Τραπεζών επί των Κρατών θα πάρει κάποια στιγμή τέλος και θα είναι αιματηρό.

Η α΄τράπεζα αγοράζει τη β΄η οποία αγοράζει τη γ΄και οι τρεις μαζί καταβροχθίζουν το Κράτος και τους πολίτες του.Με άλλα λόγια, πως λέγεται όταν ένας insolvent αγοράζει έναν άλλο insolvent;
Λέγεται συγχώνευση επισφαλειών, με την ελπίδα να μειωθεί το λειτουργικό κόστος.

Οι πνιγμένοι από τα μαλλιά τους πιάνονται. Bootstrap start.
Αυτά έγιναν και στην Αμερική από το 2008 και στην Ιρλανδία με τις AngloIrish.
Άρχισαν οι τράπεζες να συγχωνεύουν η μία την άλλη, μήπως κατόρθωναν να διατηρηθούν στον αφρό από τις οικονομίες κλίμακας και τις συνέργιες που προκύπτουν κατά τις συγχωνεύσεις.
Αμ δε!
Τα αποτελέσματα τα βιώνουμε σε όλο τον πλανήτη από το 2008 και μετά.
Tent cities, 4closures κατασχέσεις με δικαστική απόφαση του 1΄με χαλκευμένα έγγραφα από ένα σημείο και πέρα, διότι κάπως έπρεπε να ισοφαρίσουν και αυτές…, και έτσι κατέληξαν να έχουν στα χέρια τους αυτή τη στιγμή 4 εκατομμύρια άδεια σπίτια, ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, τα οποία δεν μπορούν ούτε να πωλήσουν, με τους ιδιοκτήτες τους σε σκηνουπόλεις.
Ένα απέραντο Ντιτρόιτ ξετυλίγεται μπροστά σου από τη μία ως την άλλη άκρη της Αμερικής. Δρόμοι στη Φιλαδέλφεια και σε άλλες μεγάλες πόλεις που έσφυζαν άλλοτε από ζωή και εμπορική κίνηση, τους διανύεις για χιλιόμετρα και όλα τα σπίτια και τα καταστήματα είναι έρημα με σανίδες καρφωμένες χιαστί στα παράθυρα και στις πόρτες…
Και το χειρότερο. Οι πρέσες της Fed δεν έχουν σταματήσει να τυπώνουν, με πάνω από 3 τρις πρέπει να έχουν τυπωθεί ως σήμερα και ο παγκόσμιος πληθωρισμός να αυξάνεται ασυγκράτητα, με πρώτη επίπτωση τη δραματική αύξηση των τιμών των βασικών τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου