Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο κλακαδόρος της Κυβέρνησης.

Τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Παπαθανασίου ζητούσε συναίνεση για να εφαρμοστούν τα αναγκαία μέτρα ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ κατηγορούσε τη ΝΔ ότι:

«τα ασύνταχτα εισπρακτικά μέτρα (ΣΣ. που είχε ως τότε πάρει) είναι αναποτελεσματικά και αδιέξοδα διότι δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικά το πρόβλημα του δημοσιονομικού ελλείμματος, ενώ συμπιέζουν το εισόδημα των νοικοκυριών και καταδικάζουν την αγορά σε παρατεινόμενη ύφεση»

Για να αντιμετωπιστεί μάλιστα το φαινόμενο της διόγκωσης της ανεργίας που είναι «μία από τις πιο άμεσες και κοινωνικά οξύτερες επιπτώσεις της κρίσης», ο κ. Δασκαλόπουλος κατέθεσε στον Παπαθανασίου και 10 συγκεκριμένα μέτρα ως ανάχωμα!! Σας μεταφέρω ενδεικτικά μερικά:

- Την άμεση λειτουργία και καταβολή της κρατικής χρηματοδότησης στο Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής.

- Την κατάργηση των φορολογικών αντικινήτρων που αποτρέπουν τις επιχειρήσεις να προχωρήσουν στη διανομή κερδών και στην πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη ειδικά για τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους.

- Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών σε όσες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρή μείωση της δραστηριότητάς τους στη διετία 2009 - 2010.

- Την προσαύξηση του επιδόματος ανεργίας κατά 25% για τουλάχιστον ένα χρόνο.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_26/08/2009_326849

Αν κρίνω από τα παλαμάκια του Δασκαλόπουλου όπου δει ΠΑΣΟΚο Υπουργό ή τον ΓΑΠ...
όλα τα ανωτέρω αιτήματα πρεπει τα έκανε πράξη ο ΓΑΠ...

γιατί δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση ο Δασκαλόπουλος άλλα να έλεγε επί ΝΔ και τώρα να βάζει πλάτη στο ΠΑΣΟΚ!!!!

Απαπα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου