Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χαρείτε τον !!!

Να που λεφτα υπαρχουν! Τα βρηκε ο ΥΦΕΘΑ, Κ. Σπηλιοπουλος - Γνωμοδοτηση ΣΟΚ απο το ΝΣΚ για τα ΕΑΣ !

Αρχική

Σε εκατομμυρια Ευρω υπολογιζονται τα χρηματα που συμφωνα με πληροφοριες το Νομικο Συμβουλιο του Κρατους γνωμοδοτει οτι δοθηκαν χωρις να υπαρχει λογος σε αποχωρουντες απο τα ΕΑΣ!
Συμφωνα με πληροφοριες το ΝΣΚ σε γνωμοδοτηση του που βγηκε μετα απο ερευνα που ξεκινησε απο τον ΥΦΕΘΑ υποστηριζει...

πως οι εργαζομενοι που ελαβαν πολλες χιλιαδες ευρω , μεσω προγραμματος που ειχε συναφθει με ασφαλιστικη εταιρεια, τα ελαβαν παρατυπα καθως δικαιουνται μονον οσα προβλεπονται απο τον 173/67.
Στο στοχαστρο μπαινουν μαλιστα δυο ημερομηνιες  , τελη και μεσα Δεκεμβριου, και οι δυο επι κυβερνησεων ΝΔ!
Στις Υπηρεσιες του Υπουργειου μαθαινουμε πως εχουν ηδη δοθει εντολες για να βρεθει τροπος να επιστραφουν τα χρηματα ειτε απο την ασφαλιστικη εταιρεια ειτε απο τους ιδιωτες με ενεργοποιηση των διαταξεων για αδικαιολογητο πλουτισμο.
Τα οποια χρηματα τελικα επιστραφουν θα πανε μαλιστα για τα ΕΑΣ και προγραμματα του Υπουργειου, ενω ο ΥΦΕΘΑ εχει επεξεργαστει και σχεδιο σωτηριας της Αμυντικης Βιομηχανιας που πιθανοτατα θα κοινοποιησει την Δευτερα σε συσκεψη που εχουν οι Υπουργοι.
Αναμενουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον και την δημοσιοποιηση της γνωμοδοτησης του ΝΣΚ αλλα και τον οποιο αντιλογο, γιατι το θεμα ειναι πολυ πολυ σοβαρο!
yened.blogspot
Υ.Γ. Φίλοι ΠΑΣΟΚΟΙ αυτούς τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ σαν αυτόν και τον Μπεγλίτη στηρίζατε τόσα χρόνια και περιμέναμε να ΣΩΣΟΥΝ την Αμυντική Βιομηχανία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου