Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Άρχισαν τα όργανα.

Την προκήρυξη εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Παπανδρέου , ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας.
Στην επιστολή του, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τάσσεται κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και αντιπροτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος κατηγορεί τους συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, ως «γεννηθέντες στη θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου, το οποίο υπηρετούν, και παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που κερδοσκοπούν ασύστολα από τα αδιέξοδα της χώρας και είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους».
Επίσης ο κ. Παναγιωτακόπουλος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, αναφέρει ότι η λαϊκή εντολή των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009 δε δόθηκε για να την καταχραστούν «οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου».
Ο σ. Παναγιωτακόπουλος , υπήρξε γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων, διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα οργανωτικού, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. 
Υ.Γ. Σιγά μη τον ακούσει ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου