Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πρόεδρος μιας "ανεξάρτητης" αρχής... υποψήφιος του πασοκ.

Προσωπικά είχα σε εκτίμηση τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο του Συνήγορου του Πολίτη κ. Γ. Καμίνη. Είχα ακούσει πως πρόκειται για έναν ικανό και υπεύθυνο άνθρωπο, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του Προέδρου σε μια ανεξάρτητη αρχή όπως είναι ο Συνήγορος του Πολίτη.
Τελικά, όπως φάνηκε τους τελευταίους μήνες, ο ανεξάρτητος κ. Καμίνης ακολούθησε την πορεία του αλήστου μνήμης ανεξάρτητου Δαφέρμου, και κατέστη τελικά από Συνήγορος του Πολίτη, Συνήγορος του ΠΑΣΟΚ.
Η παρουσία του στο καραγκιοζιλίκη του τηλεοπτικού live Υπουργικού Συμβουλίου, όπου τον κάλεσαν δήθεν για να τον συμβουλευτούν, ήταν η πρώτη ένδειξη για τη συνέχεια. Ο "ανεξάρτητος" Συνήγορος προτάθηκε από την Δημοκρατική (sic) Αριστερά για υποψήφιος Δήμαρχος στην Αθήνα, ο Τζέφρεϊ και το επιτελείο του αφού πάλεψαν με την Ιστορία του κινήματος και την Φώφη, αποφάσισαν να τον προτείνουν για Δήμαρχο.
Φυσικά, ο "ανεξάρτητος" κ. Καμίνης, βάζοντας την υπηρεσία στο κόμμα πάνω από την υπηρεσία στην χώρα, αποδέχθηκε περιχαρής! Γιατί τι να την κάνει τη θέση του Συνήγορου του Πολίτη, όταν αποτελεί τον εκλεκτό του συστήματος για τον Δήμο της Αθήνας;
Αυτά τα ολίγα για να καταλάβετε πόσο "ανεξάρτητες" είναι όλες αυτές οι πολυδάπανες Αρχές με τις οποίες μας έχει φορτώσει η Μεταπολιτευτική Δημοκρατία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου