Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σιγά μη σκιστεί το καλσόν !!!

Χθές σ' όλη την Ευρώπη γίνονταν απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της λιτότητας.
Στην Ελλάδα η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα. Για να είμαι ειλικρινής ήταν μια ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ για να μην στενοχωρήσουν την κυβέρνηση και την τρόικα.
Είναι ποτέ δυνατόν δύο υπουργοί να κάνουν δυναμικές παρεμβάσεις, απεργίες και διαμαρτυρίες. Όταν λέω 2 υπουργοί εννοώ τα νέα υπουργεία της κυβέρνησης, πρώτο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ με υπουργό τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΕ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ με υπουργό τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ. Γενικοί Γραμματείς και συντονιστές αυτών των 2 νέων υπουργείων είναι όλοι οι δημοσιογράφοι και ειδικά του MEGA για να αποκοιμίζουν τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε, να μην υπακούμε στα φερέφωνα της λαμογιάς και των πληρωμένων δοσίλογων. Πρέπει κάποιος-κάποιοι να πάρουν στα χέρια τους τα πρωτεία της διαμαρτυρίας και του ξεσηκώματος. Δεν σας κάνει εντύπωση που ο Ελληνικός λαός έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και στην Ελλάδα έχουμε τις λιγότερες και τις πιο άτονες διαμαρτυρίες. Ούτε οι Αναρχικοί δεν κουνιούνται, μέχρι και αυτούς φίμωσαν. Όταν ήθελαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο στην μοναδική άξια απεργία του Μαΐου του 2010 τους άφησαν ελεύθερους να κάψουν για να συζητάμε την επόμενη μέρα για τις ζημιές και όχι για τις διαμαρτυρίες και την αγανάκτηση του κόσμου. Μας έβαλαν στο μαντρί τους και που είστε ακόμη, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ έρχεται, θα μας τα πάρουν όλα. Ο ΓΑΠ δήλωσε στις διακοπές του στην Αμερική ότι ''για το χρέος δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί η περιουσία του δημοσίου είναι περίπου 250 δισ.''. Οπότε δανειστές ελάτε να πάρετε την Ακρόπολη και ξοφλήσαμε. Τώρα που θα έχουμε και την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ λύθηκαν όλα τα προβλήματά μας. Δεν μας είπαν όμως λεφτά ή πόντους σ' αυτήν την κάρτα ποιος θα βάζει για να μπορούμε να ψωνίζουμε. Ένας άνεργος τι να την κάνει την κάρτα χωρίς δουλειά, χωρίς μισθό και χωρίς στον ήλιο μοίρα. Η απάντηση είναι ''εσείς κύριοι δεν θα ζήσετε'', όπως είχε πει και ο Αλογοσκούφης σε μια απελπισμένη γυναίκα με σύνταξη 300 €.
Και κάτι ακόμη πριν τον ανασχηματισμό οι υπουργοί-Υφυπουργοί ήταν 35 και μετά έγιναν 48 και 2 οι παραπάνω νέοι υπουργοί σύνολο 50. Αυτή η αύξηση των υπουργών και των αντίστοιχων εξόδων είναι στα πλαίσια των περικοπών των δημόσιων δαπανών και του συμφώνου εξυγίανσης και σταθερότητας. Βρε μας δουλεύουν και δεν πήραμε χαμπάρι. Αυτοί οι νέοι αναπληρωτές υπουργοί τι κάνουν? έχουν καρέκλα και γραφείο, ακούσατε τι κάνουν π.χ. ο Ξυνίδης, η Γενηματά και οι άλλοι αναπληρωτές? Πληρώνονται όμως.
Γι' αυτό προσέξτε στις 7 Νοεμβρίου στις εκλογές, αφού δεν κάνουμε τίποτα άλλο.  ΦΟΥΜΟ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου