Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τότε - Τώρα !!!

Θυμάστε όταν η Ν.Δ. σκεφτόταν από τα 5000 στρέμματα του Ελληνικού να δώσει τα 700 για ελαφρύ οικιστικό ιστό έτσι ώστε να χρηματοδοτήσει Μητροπολιτικό πάρκο στα υπόλοιπα 4300 στρέμματα; 
Τότε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τα ακροαριστερά δήθεν "προοδευτικά" παιδάκια του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκωνόταν εναντίων των... ανάλγητων και αντι-περιβαλλοντολόγων δεξιών!!!
Ε ξεχάστε τα αυτά.
Ο μεγάλος ποδηλάτης, χωρίς να ενημερώσει κανέναν υπέγραψε λέει στην Αμερική με το Κατάρ, συμφωνία εκμετάλλευσης 15% έως 30% της έκτασης του Ελληνικού για κατασκευή μαρίνας, αερολιμένα, ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων και φυσικά... Καζίνο!!! Δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνει με τον υπόλοιπο χώρο. Θα τον αναμορφώσουν οι επενδυτές σε πάρκο; Θα μείνει σκουπιδότοπος; Θα τον δώσει και αυτόν για τσιμέντο; Το υπουργείο Περιβάλλοντος πάντως αρνείται (???) να απαντήσει!!!
Καλοδεχούμενη φυσικά η επένδυση των 5 ΔΙΣ, και αν είναι να γίνει το υπόλοιπο πάρκο, προσωπικά καμία αντίρρηση. Αλλά να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τον λαϊκισμό και την λογική του ΠΑΣΟΚ ότι ο Έλληνας πολίτης είναι κορόιδο και τον χρειάζονται μόνο στις εκλογές. 
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πουν τα "προοδευτικά" παληκάρια της "αριστεράς"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου