Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Αυτό ήταν το σχέδιο της «Σοσιαληστικής» Κυβέρνησής μας από την αρχή !!!
Εξαθλίωση του λαού, υποταγή στους «σωτήρες», ξεπούλημα της χώρας !!!
Η Πατρίδα μας στα δύο τελευταία χρόνια απειλήθηκε με χρεοκοπία πέντε ( 5 ) φορές «όσες και οι δόσεις του δανείου», έτσι επέβαλαν οι «προστάτες μας» και η ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ Κυβέρνησή μας η οποία δε λέει σε τίποτε ΟΧΙ. (Για το λίγο χρόνο που τις απέμεινε προσπαθεί να περάσει τα πάντα !!!). Για κάθε νέα δόση θα απαιτείται πλέον νέο πακέτο πρόσθετων μέτρων.

ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ;;;

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Στη χθεσινή μας συγκέντρωση στο ΥΕΘΑ, δυστυχώς, πολλές συναδέλφισσες και πολλοί συνάδελφοί μας ήταν απόντες, σημάδι πολύ ανησυχητικό για το μέλλον του αγώνα μας, όταν κρίνεται ακόμη και εάν θα έχουμε δουλειά αύριο ή θα οδηγηθούμε στην εφεδρεία – ΑΠΟΛΥΣΗ σύμφωνα με την εφαρμοστική πολιτική της Κυβέρνησης.
Καθαρό σε όλους μας πρέπει να είναι ότι ούτε η Τρόικα ούτε οι εντολοδόχοι της Κυβέρνησης δεν θα κάνουν βήμα πίσω από τους στόχους που έχουν βάλει, δηλαδή την οριστική μας εξόντωση εάν δεν νοιώσουν την πίεση, όχι μόνο απ’ όλους εμάς αλλά από το σύνολο των εργαζομένων που οδηγούμαστε στην ΑΠΟΛΥΣΗ.
Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει, πλέον, να κινηθούν τα Σωματεία μας παίρνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα κινούνται στη κατεύθυνση του συντονισμού μαζί με τα Δευτεροβάθμια όργανά μας εξαντλώντας αγωνιστικά όλες τις δυνατότητες που έχουμε για να ΜΗ βρεθούμε αύριο απολυμένοι.
Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου έχουμε εκλογές για την ανάδειξη, ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΟ ( 2 ) εκπροσώπων μας, αλλά ενός ( 1 ) όπως αποφάσισε η Κυβέρνηση της συμφοράς. Σαν παράταξη στηρίξαμε και στηρίζουμε το θεσμό του εκπροσώπου και ειδικά σήμερα που όλα κρίνονται πάνω σε νέα δεδομένα.
Κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να απουσιάζει απ’ αυτή τη διαδικασία.
Η παράταξη μας συμμετέχει με υποψηφίους από όλους τους εργασιακούς χώρους. Έχουμε δε δείξει ότι και θέλουμε και ξέρουμε να υπηρετούμε το θεσμό με τον καλύτερο τρόπο χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς κομματικά και παραταξιακά συμφέροντα.
Αν κάποιοι, σ’ αυτή την πορεία, για προσωπικούς λόγους κινούνται σε άλλη κατεύθυνση – δικό τους το πρόβλημα – είναι βέβαιο όμως ότι οι εργαζόμενοι θα τους απομονώσουν στην πορεία. Όλοι μας έχουμε παρουσιάσει δείγματα γραφής και αυτοί που δε συμβιβάζονται εκπροσωπώντας τα ιδανικά τους χωρίς να χάνουν την αφετηρία και αυτοί που προτιμούν να κινούνται σε θολά νερά και να «μαζεύουν σταφύλια» την ώρα του αγώνα.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
ΔΑΚΕ ΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου