Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Δύο, σχεδόν, χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, η οικονομία βρίσκεται εκτός στόχων και η κοινωνία εκτός ορίων. Οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών δεν πιάνουν τόπο, καθώς η κυβέρνηση ...

συνεχίζει να επενδύει στο «λάθος» και να οδηγεί τη χώρα σε έναν πρωτοφανή δημοσιονομικό και κοινωνικό εκτροχιασμό.
Η ανεργία, η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας.
Σύμφωνα με εγκύκλιο έως 26/9/2011 θα πρέπει να υποβάλει η εταιρεία στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομικών, ΛΙΣΤΑ με το 10% (σε πρώτη φάση) της δύναμής της των συναδέλφων που πρόκειται να μπουν σε εργασιακή εφεδρεία – ΑΠΟΛΥΣΗ.
Σε δεύτερη φάση, το προσωπικό που θα μπει σε εργασιακή εφεδρεία – ΑΠΟΛΥΣΗ θα αποτελείται από συναδέλφους με γραμματικές γνώσεις Υ.Ε. και Δ.Ε.
Ξέρετε πολλούς εργάτες εσείς με πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ;;;
Αν αυτό δεν είναι ΔΙΑΛΥΣΗ των ΕΑΣ, τότε τι είναι;;;    

Που είναι κ.κ. Υπουργέ ( ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕ !!! ) οι υποσχέσεις σας, στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Κοινοβούλιο) παρουσία όλων των κομμάτων, ότι στα ΕΑΣ θα υπάρξουν μετατάξεις με τον νόμο του ΟΣΕ;;;

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ τόσα χρόνια έχουμε μάθει στους αγώνες και τα έχουμε βγάλει πέρα με ψηλά το κεφάλι. Τραυματισμένοι μπορεί, πεθαμένοι όμως ΟΧΙ.
Ζητάμε την υποστολή των κομματικών και παραταξιακών σημαιών για το καλό των ΕΑΣ. Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν απ’ αυτά που μας χωρίζουν. Έχουμε χρόνο να αντιπαρατεθούμε κομματικά ή συνδικαλιστικά τώρα είναι η ώρα του ΥΣΤΑΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!   
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.   Με συμμετοχή όλων μας στην τετράωρη στάση εργασίας και πορεία στο ΥΕΘΑ με ΑΠΑΙΤΗΣΗ την συνάντησή μας με τον Υπουργό.

Πρέπει ΤΩΡΑ να τους βάλουμε ΕΜΕΙΣ 
στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ και στην ΑΝΕΡΓΙΑ.


Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
ΔΑΚΕ ΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου