Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

"Κρίση" στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τσίπα δεν έχουν πια εκεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, ρωτάγαμε χθες, σχετικά με τη μαζική και γαλαντόμα υποδιευθυντοποίηση μιας διμοιρίας υπαλλήλων.
(Μήπως θέλει να φτιάξει υπηρεσιακό... στρατό ο κ. Προβόπουλος, που δεν ντρέπεται να συστήνει μέτρα λιτότητας, ενώ στο...μαγαζί του γίνεται αδιάντροπη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος;)
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανεργίας, λιτότητας και φτωχοποίησης μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος προκαλεί.
Είχε ορίσει προσωρινά και χωρίς αιδώ υποδιευθύντριες την ιδιαιτέρα του και την ιδιαιτέρα της υποδιοικήτριας Λουρή, τη γυναίκα διευθυντή του, φίλους και φιλενάδες του διοικητικού και διευθυντικού κατεστημένου και ήρθε να τις επισημοποιήσει μέσω μιας Επιτροπής-καρικατούρας.
Σήμερα ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Τράπεζας Ελλάδος μας επιβεβαιώνει με το έγγραφο που παραθέτουμε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Συνάδελφοι,
Στο Γενικό Συμβούλιο της Παρασκευής 17/6/2010, ολοκληρώθηκαν οι προαγωγές των κρινόμενων συναδέλφων για τον Βαθμό του Υποδιευθυντή.
Με την απόφαση του Γ.Σ. της Τράπεζας, προήχθησαν συνολικά 43 συνάδελφοι στον αντίστοιχο βαθμό. Δύο μηχανικοί, μία δικηγόρος και σαράντα Ταμιολογιστικοί συνάδελφοι. Ο συνολικός αριθμός των προαχθέντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και του πλέον αισιόδοξου συναδέλφου στην Τράπεζα. Στα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια αντίστοιχων κρίσεων στο χώρο μας, ουδέποτε προήχθη ένας τόσο σημαντικός αριθμός συναδέλφων. Εν τούτοις, παρά την ικανοποίηση που αισθανόμαστε για τον μεγάλο αριθμό των προαχθέντων, που αποτελεί μια σημαντικά θετική παρακαταθήκη, είναι βέβαιο πως παρά αυτό τον μεγάλο αριθμό, μπορεί κανείς να σημειώσει κενά και παραλείψεις ικανών συναδέλφων.
Εκ μέρους του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους προαχθέντες συναδέλφους και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και πρόοδο στα νέα τους καθήκοντα.
Ακολουθεί η υπολοιπη ανακοίνωση με εσωτερικά θεματα του χώρου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου