Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου.


Εξυπηρέτηση … δημοσίου συμφέροντος
οι απολύσεις της COSMOTΕ ;;;

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις μέχρι σήμερα παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες με την Τρόϊκα επικαλούνταν το Γενικό Δημόσιο συμφέρον της χώρας.
Αυτές τις συμφωνίες τις πλήρωσαν ακριβά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι νέες και οι νέοι της Ελλάδας καθώς και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε με μειώσεις αποδοχών είτε με λουκέτα.
Οι παράνομες και προκλητικές απολύσεις στην COSMOTE είναι καθοδηγούμενες από την κυβέρνηση και τις εκτελεί η Διοίκηση της εταιρείας και ο κ. Τσαμάζ, ο…ικανός μάνατζερ.
Προφανώς όλοι μαζί εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία διαλύοντας τις ΔΕΚΟ και με την αδιάλλακτη αντεργατική πολιτική τους δείχνουν τον δρόμο και στους εργοδότες του αμιγώς ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι ανέμεναν υπομονετικά την αφορμή για να διατηρήσουν τα υπερκέρδη τους μέσω των απολύσεων.
Η πρόκληση αυτή της δήθεν Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης που δεν έχει πλέον την πολιτική νομιμοποίηση της κοινωνίας πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.
Η “παράταση” ζωής των εργαζομένων είναι συνυφασμένη με το τέλος του αυταρχισμού και του πολιτικού δημοκρατικού “εκτροχιασμού” της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο πιο γρήγορα θα ανασάνει ο κόσμος της μισθωτής εργασίας αλλά και όλος ο ελληνικός λαός.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου