Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Αν είχε σήμερα (χθές) δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση».

"Δεν το ψηφίζω, στυγνό εισπρακτικό μέτρο, αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος".
 
Είναι μερικά απο τα ΩΡΑΙΑ που ακούστηκαν χθές στη Βουλή !!!
Οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια.

Κλίμα «εμφυλίου» δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.

Οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό.

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια, όχι μόνο εξαιτίας των δραματικών τόνων που έδωσαν ο υπουργός και οι Βουλευτές αλλά επειδή την επόμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο να εισέλθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και απ' ότι φαίνεται οι αντιδράσεις δεν είναι δυνατόν να κατευναστούν. Μετά το τέλος της συνεδρίασης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε με νόημα: «Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση».

ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου