Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Για να μη ξεχνάμε !!!

Σας θυμίζω ΜΕΡΙΚΕΣ απο τις δηλώσεις που έχουν γίνει από τον κ. Παπανδρέου κατά καιρούς:

-          14 Σεπτεμβρίου του 2009 «λεφτά υπάρχουν».
-         5 Νοεμβρίου: «Είχαν προεξοφλήσει πως θα αθετήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».
-          14 Δεκεμβρίου, στον Εθνικό Κοινωνικό Διάλογο: «Θα αποδείξουμε στην πράξη πως λεφτά υπάρχουν».
-          23 Δεκεμβρίου στη συζήτηση του Προϋπολογισμού: «Είμαστε υποχρεωμένοι, όχι μόνο να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας για λόγους πολιτικής συνέπειας, αλλά είμαστε και υπερήφανοι που τιμούμε τις δεσμεύσεις μας».
-          29 Δεκεμβρίου συνάντηση με τους δημοσιογράφους: «Δε θα αλλάξει η στρατηγική για την οικονομία, θα προχωρήσουμε με βάση τα όσα έχουμε ανακοινώσει».
-          11 Δεκεμβρίου για το θέμα της ευρωπαϊκής βοήθειας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνέντευξη Τύπου, μετά τη Σύνοδο Κορυφής: «Βεβαίως τα σενάρια για την προσφυγή στο IMF, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν υπάρχουν».
-          Συνέντευξη Τύπου για τις πρώτες 100 μέρες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τον Ιανουάριο του 2010: «Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε να φύγουμε από το ευρώ, ούτε να προσφύγουμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
-          Συνέντευξη Παπανδρέου στο Bloomberg: «Δεν ζήτησα ποτέ οικονομική ενίσχυση ούτε από τον Νικολά Σαρκοζί, ούτε από τη Μέρκελ. Πιστεύω ότι συμφωνούμε απόλυτα για το τι πρέπει να κάνουμε, για να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας κι είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε».
Συνέντευξη στο CNN, το Φεβρουάριο του 2010: «Εμείς δε ζητήσαμε να μας χορηγηθεί οικονομική βοήθεια».

ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ είναι απαραίτητος ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου