Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επιστολή συμπαράστασης.

ΠΡΟΣ : Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
ΚΟΙΝ.  : Γ.Σ.Ε.Ε.
              Π.Ο.Ε.Μ
              Ε.Κ.Α.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ,
Συνάδελφοι του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,
Συνάδελφε Πρόεδρε,
Τα Δ.Σ. των Σωματείων μας και οι εργαζόμενοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα σας για την αποτροπή του ξεπουλήματος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Είμαστε δίπλα σας αλληλέγγυοι και συναγωνιστές σας. Στηρίζουμε κάθε μορφή
αγώνα ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια αρπαγής και λεηλασίας Δημοσίας
Περιουσίας γιατί θεωρούμε ότι το οποιοδήποτε πλήγμα κατά Δημοσίων Επιχειρήσεων αποτελεί πλήγμα για το σύνολο των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.
Καταλαβαίνουμε τις αγωνίες σας γιατί όπως γνωρίζετε οι εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ. βιώνουν εδώ και καιρό ανάλογες προσπάθειες ιδιωτικοποίησης – εκποίησης των εργοστασίων και της ακίνητης περιουσίας τους.
Πιστεύουμε ότι με ενότητα και αλληλεγγύη, με συσπείρωση και κοινό συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων και των Συνδικάτων μπορούμε να αντισταθούμε και να καταργήσουμε στην πράξη τα σχέδια της Κυβέρνησης και της Τρόικας για τη διάλυση των Δημοσίων Επιχειρήσεων.
Ως πολίτες αλλά και ως εργαζόμενοι θέλουμε Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, Δημόσια Αμυντική Βιομηχανία, Δημόσια Ε.Α.Σ. γιατί αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού και σκοπός τους είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και όχι στον πλουτισμό λίγων και "εκλεκτών" κερδοσκόπων.
Τη μάχη ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, των Ε.Α.Σ. και των άλλων Δημοσίων Επιχειρήσεων πρέπει να τη δώσει σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα, γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει κοινή συνάντηση όλων των Σωματείων για το συντονισμό του κοινού μας αγώνα, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Τα Δ.Σ. των Σωματείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου