Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Χαμένα τα έχει ο Ραγκούσης; Σίγουρα...

Ο Ραγκούσης κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση στο αν θα πρέπει το δημόσιο να αναλαμβάνει την μισθοδοσία κάποιου που ο ΑΣΕΠ έκρινε ακατάλληλο για το δημόσιο.

Η πρόταση αυτή μπορεί να έχει μόνο μία απάντηση: 

Μα καλά. Χαμένα τα έχει ο Ραγκούσης; Τι ανοησίες είναι αυτές; Αν κάποιος κριθεί ακατάλληλος από τον ΑΣΕΠ δεν μπαίνει στο δημόσιο. Οπότε τη μισθοδοσία του δεν την αναλαμβάνει το δημόσιο. Δηλαδή τι ακριβώς θέλει ο Ραγκούσης να του πει η Νέα Δημοκρατία; Ότι έτσι είναι; Γιατί; Ήταν ποτέ διαφορετικά; Πλάκα μας κάνει;

Πως του κατέβηκε τώρα αυτό; Απλό. Προχθές είχε πει ότι ο ΑΣΕΠ θα κρίνει ποιοι πρέπει να μείνουν ή όχι στο δημόσιο και όσοι δεν πρέπει δεν θα επιβαρύνουν το κράτος με την μισθοδοσία τους. Κοινώς; Θα απολυθούν. Χθές λοιπόν, επειδή όλα τα ΠΑΣΟΚια τον έκραξαν βγήκε και είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις.

Πως όμως θα δικαιολογούσε αυτό που είπε για την μισθοδοσία; Δεν υπήρχε τρόπος εκτός από αυτή την πρόταση που μόνο χαχόλους ΠΑΣΟΚους ικανοποιεί γιατί ξεκινά με το "δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι". Από κει και πέρα η υπόλοιπη πρόταση είναι απλά λέξεις ατάκτως ερριμμένες.

Αυτό, μαζί με την ατάκα του πρωθυπουργού για μη ύπαρξη προμελετημένων αποφάσεων είναι οι δύο πιο γελοίες δηλώσεις αυτού και του προηγούμενου αιώνα από Έλληνες πολιτικούς. Ίσως και παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου