Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μία συγκλονιστική είδηση!

Μίλησε ο υπουργός εξωτερικών της χώρας μας! Δήλωσε την ύπαρξή του. Όσο για την αναπληρώτρια υπουργό Ξενογιαννακοπούλου, αυτή εργάζεται αόκνως και αθορύβως!
Ιδού τι δήλωσε ο υπουργός μας:
 
«Η ανακοίνωση της σύλληψης, από τις σερβικές Αρχές, του Ράτκο Μλάντιτς, καταζητούμενου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, είναι μια είδηση που γεμίζει ικανοποίηση όλους εκείνους που πιστεύουν και υποστηρίζουν την ανάγκη να κλείσουν οι πληγές της ιστορίας, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επέλθει η συμφιλίωση των λαών της περιοχής.
Απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του Ρ. Μλάντιτς στο Διεθνές Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), ώστε η Σερβία και ο σερβικός λαός να αγωνιστούν, απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος, για την υλοποίηση του νέου μεγάλου στόχου: την ένταξη της Σερβίας στην Ε.Ε.
Η Ελλάδα χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει την κυβέρνηση της Σερβίας για την αποφασιστικότητα και την επιμονή της».
Άντε και με το καλό, τον επόμενο μήνα σε μία και πάλι σημαντική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της ανεξαρτησίας της Μποτσουάνας, και άσε τους ξένους υπουργούς των εξωτερικών, που οργώνουν τις χώρες προωθώντας τα συμφέροντα των χωρών τους, να τρέχουν και να κουράζονται. Εμείς τα έχουμε λύσει και τα έχουμε δεχτεί όλα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου